Danışmanlık Hizmeti Alma
top of page

Danışmanlık Hizmeti Alma

Bu içerikte ihtiyacınıza yönelik danışmanlık seçimini ve tüm süreçlerini göreceksiniz. (Sorun yaşadığınız başlığa tıklayarak içeriğine gidebilirsiniz.)


AÅŸamalar:



 

1. İhtiyaç Duyduğunuz Danışmanlık Hizmetini Belirleme


Sitemizde birçok danışmanlık çeşidi bulunmaktadır. Bunlar 5 ana grup altında listelenebilir:

  1. Tercih Danışmanlıkları

  2. Kariyer Danışmanlıkları

  3. Diğer Danışmanlıklar

  4. Soru Cevap Görüşmeleri

  5. LGS Tercih Danışmanlığı


Diğer danışmanlıkların aksine tercih danışmanlığı daha detaylı olduğundan ihtiyacınızı doğru tanımlamak, verimli danışmanlık görüşmesi gerçekleştirmenize katkı sağlar.


Tercih Danışmanlıkları; tercih dönemini temel alan, kendi içinde meslek ve bölüm seçiminizden emin olmanıza, bölüm ve üniversite seçimi konusunda yeterli araştırma yapmış olmanıza, yalnızca liste hazırlamanıza göre çeşitli kısımlara ayrılır.


Soru Cevap Görüşmeleri, belirli bir süre içinde uzman ile soru cevap turu yapılan danışmanlık türüdür. Danışan sorularını önceden hazırlamalıdır.


Kariyer danışmanlıkları; kariyer planlama, meslekleri tanıma vb. konulara dayanan detaylı görüşme gerektiren danışmanlık çeşitleridir.


Diğer danışmanlıklar; Psikolojik Danışmanlıklarını, Yıl Boyu Bire Bir Genç Aile Danışmanlıklarını ve Yurtdışı Eğitim Danışmanlığını içerir.


Randevu almadan önce ilgili danışmanlık hizmetinin sizden beklediği eğitim ön şartını tamamlamayı unutmayın!

 

2. Randevu Oluşturma ve Kayıt


1. İhtiyaç duyduğunuz danışmanlık hizmetini seçtikten sonra randevu oluştur butonuna tıklayarak sonraki aşamaya geçin.



 

2. İlgili danışmanlık hizmetinin detaylarına yönlendirileceksiniz. Sarı renkli bilgilendirmelerin sizin için uygunluğunu kontrol edin, detayları inceleyin ve uygun hizmeti seçerek randevu sayfasına devam edin.


Birçok danışmanlık hizmetinde Erdem Abi'den ve Uzman Ekibimizden olmak üzere iki farklı hizmet opsiyonu bulunmaktadır. (Uzman Ekibimiz hakkında detaylı bilgi almak ve uzman talebinde bulunmak için Danışman Ekibimiz sayfasına göz atabilirsiniz.)



 

3. Açılan sayfadan size uygun gün ve saati seçerek kayıt aşamasına devam edin. (Gün ve saat aksi bir duruma göre değişebilmektedir, bu durumda tarafınız aranarak yeni opsiyonlar üzerine bilgilendirilirsiniz.)

Sağ tarafta bulunan hizmet detaylarını kontrol etmeyi unutmayın.


 

4. Açılan sayfayı gerekli bilgilerinizle doldurun. Birçok hizmet kendi ön şartlarını taşır, kaydı tamamlamadan önce ilgili şartları okumayı ve onaylamayı ihmal etmeyin.




 


5. Kayıt formunu doldurduktan sonra ödeme ekranıyla karşılaşırsınız. İyzico ile yapılan ödemeler sisteme anında kayıt olurken, Havale ile yapılan ödemeler 1-2 iş günü içerisinde onaylanır. Ödemeyi gerçekleştirdikten sonra onay postası alırsınız.


Alınan postayı kontrol etmeyi ve randevu öncesinde ilgili video eğitimi tamamlamayı unutmayın!


 


3. Görüşme Öncesi Hazırlık ve Görüşme


Hazırlık


E postanıza yönlendirilen bilgilendirmeyi mutlaka okuyun. Görüşme öncesinde sizden tamamlanması istenen ön eğitimi tamamlamayı ihmal etmeyin.


Online görüşmelerde görüşmeye 1 saatten az bir süre kaldığında tarafınıza görüşme linki paylaşılır. Görüşmeden en az 5 dakika önce hazır olmanız önerilir. (Yoğunluk durumuna göre görüşme başlangıç saatleri -/+ 15 dakika değişebilmektedir.)


Görüşme Anı


Görüşme anında kameranızın açık mikrofonunuzun açık olması beklenir. Hazırlıklı olmayı, not tutmanız gereken durumlar için kalem ve kağıt bulundurmayı unutmayın.


Belirtilen görüşme süresi işleyişe göre uzayabilir. Bu durumda uzman danışana durumu bildirir ve onayı halinde görüşme uzar. Uzayan görüşmeler ayrıca ücretlendirilir.


Bu içerik size yardımcı oldu mu?

  • Evet

  • Hayır


30 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page